Esittelyssä Revivogen MD

Revivogen MD on Advanced Skin and Hair -nimisen yhdysvaltalaisyrityksen valmistama päänahan hoitoneste, joka koostuu ”hiusten karvatuppeja stimuloivista turvallisista, luonnollisista ja tehokkaista ainesosista”. Riippumattomien lääketieteellisten tutkimusten perusteella valitut ainesosat kohdistuvat tärkeimpään hiustenlähdön aiheuttajaan, DHT:hen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että ainesosat vastaavat reseptilääkkeiden toimintoja ilman mahdollisia sivuvaikutuksia. Revivogen MD ei sisällä minoksidilia ja se on turvallinen niin miesten kuin naisten käyttöönkin. Tuote on osoittautunut olevan tehokas 88 prosentilla käyttäjistä.

Revivogen MD:n todistetut, luonnolliset ainesosat tuottavat tuloksia ilman sivuvaikutuksia:

  • Vähentää hiustenlähtöä kliinisesti todistetusti *
  • Merkittävää parannusta hiusten paksuuteen
  • Merkittävää parannusta hiusten tuuheuteen

*) Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Kolmen yksinkertaisen askeleen kautta, Revivogen MD tekee taistelusta hiustenlähtöä vastaan helpompaa. Se väittää olevansa ”luonnollinen hoito, jonka avulla saat itseluottamuksesi takaisin”.

Tällä videolla esitellään Revivogen MD:tä:

Lyhyt referaatti videosta:

”Hei, Olen Alex Khadavi, ihotautilääkäri. Harjoitan sekä yleistä että kosmeettista ihotautioppia ja lisäksi toimin opettajana Etelä-Kalifornian yliopistossa.

95 prosenttia kaikesta hiustenlähdöstä on geneettisesti perittyä. Se johtuu hormonien negatiivisista toiminnoista päänahassasi – oletpa sitten mies tai nainen.

Se (hiustenlähtö) ei johdu stressistä tai ruokavaliosta, vaan hormonien negatiivisista toiminnoista, jotka aiheuttavat karvatuppien pienentymistä ja ohentumista ajan myötä.

Hiustenlähtö voi alkaa milloin tahansa murrosiän jälkeen. Jos huomaat hiustesi ohenevan iän myötä, se tarkoittaa, että kärsit joko mies- tai naistyyppisestä hiustenlähdöstä. Se johtuu päänahassa olevista hormoneista.

Kun huomaat, että hiukset alkavat ohentua, kannattaa alkaa hoitamaan sitä heti. Paras tapa hoitaa hiustenlähtöä miehillä ja naisilla on alkaa käyttämään Revivogenia.

Revivogen käyttää luonnollisia ja kasviperäisiä ainesosia, jotka kumoavat päänahan hormonien toimintoja. Se estää hiusten irtoamista ja saa ne myös näyttämään paksummilta ja tuuheammilta.

Se saa lyhyet vauvahiukset kasvamaan pidemmiksi ja paksummiksi sekä tuuhentamaan hiuksia päälaellasi.

Revivogenilla saavutetaan yleensä tuloksia noin kolmen kuukauden käytön jälkeen. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana huomaat, miten hiusten irtoaminen vähenee. 3-6 kuukauden käytön jälkeen huomaat, miten hiuksistasi tulee pidemmät ja paksummat. Noin vuoden sisällä huomaat, miten hiuksesi palaavat tilaan, jossa ne olivat 3-5 vuotta aikaisemmin.

Kun olet saavuttanut maksimaaliset tulokset noin vuoden Revivogenin käytön jälkeen, sinun tulee jatkaa sen käyttöä ylläpitääksesi saamasi hyödyt.”

Tiede tuotteen takana

Hiustenlähtöä voivat aiheuttaa useat sisäiset ja ulkoiset tekijät. Revivogen poikkeaa muista luonnollisista hiustenlähtötuotteista siinä, että se pyrkii pysäyttämään hiusten irtoamisen estämällä DHT-tuotantoa ja optimoimalla hiusten tuotantosykliä käyttämällä luonnollisia ainesosia, jotka ovat todistettavasti tehokkaita hiusten ohenemista ja irtoamista vastaan.

DNA sijaitsee solujen ytimessä ja se sisältää geneettiset suunnitelmat, miten solujen tulee toimia. Hiusten kasvun prosessi on osa geneettistä perimäämme. Molemmilta vanhemmilta perimämme DNA määrittää sen, miten alttiita hiuksemme ovat harventumiselle. Kun nämä geenit ovat läsnä, voi DHT-hormoni laukaista ne. Hiustenlähtö on geneettistä, mutta se voidaan pysäyttää luonnollisin keinoin.

Kun testosteroni menee karvatupen soluihin porteista, joita kutsutaan androgeenireseptoreiksi, se on vuorovaikutuksessa entsyymien kanssa. Nämä entsyymit muuntavat testosteroinin DHT:ksi (Di-Hydro Testosterone), joka on ei-toivottu sivutuote. Revivogen blokkaa androgeenireseptoreita ja estää testosteroinia pääsemästä soluihin.

Testosteroni-5-alfa-reduktaasi (5AR) on entsyymi, jota on karvatuppien soluissa. Tämä entsyymi on vastuussa testosteroinin muuttamisesta DHT:ksi ja haittaa hiusten normaalia kasvua. Revivogen estää 5AR-entsyymiä vähentääkseen DHT-tuotantoa.

Kun DHT:n tuotanto heikkenee, hiustenlähtöä aiheuttavat geenit menevät lepotilaan ja karvatupet alkavat tuottamaan jälleen terveitä ja normaaleja hiuksia. Revivogen sisältää myös luonnollisia ainesosia, jotka todistetusti stimuloivat karvatuppeja ja aktivoivat niiden kasvuvaiheen.

Ainesosat

Kliininen tiede tukee Revivogenin sisältämiä ainesosia, jotka kohdistuvat useiden hiustenlähtön ja kaljuuntumisen aiheuttajiin.

Ihotautilääkäri Khadavin valitsemat aktiiviset ainesosat ovat luonnollisia yhdisteitä, joiden on osoitettu estävän 5-alfa-reduktaasia, estävän androgeenireseptoreita sekä edistävän normaalien ja terveiden hiusten kasvua. Revivogenin ainesosia ovat muun muassa gammalinoleenihappo (GLA), alfalinoleenihappo (ALA), linolihappo, oleiinihappo, sinkki, sahapalmu-uute, beta-sitosteroli ja prosyaniidin oligomeerit. Revivogen on ainoa tuote, joka sisältää nämä ainesosat helppokäyttöisenä paikallishoitona.

GLA, ALA, linolihappo, linoli ja oleiinihappo ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita saadaan kasviöljyistä. Näiden rasvahappojen on todettu estävän 5-alfa-reduktaasia. Ne ovat myös tehokkaimmat tunnetut 5-alfa-reduktaasin estäjät. Ne estävät sekä tyypin 1 että tyypin 2 5-alfa-reduktaaseja. Lisäksi GLA:lla, ALA:lla ja oleiinihapolla on tulehduksia vähentäviä ominaisuuksia.

Sahapalmua on viime vuosina tutkittu paljon miesten laajentuneen eturauhasen hoitoon. Sahapalmu-uute tunnetaan antiandrogeenina, jota saadaan sahapalmu-nimisen kasvin hedelmästä. Sahapalmun on havaittu blokkaavan DHT:n lisäksi myös karvatupeista löytyviä androgeenireseptoreita. GLA:n ja ALA:n tapaan se blokkaa myös tyyppien 1 ja 2 5-alfa-reduktaaseja. Sahapalmun on väitetty olevan finasteridia tehokkaampi hiustenlähdön hoitomuoto.

Minkälaisia tuloksia voi odottaa

Revivogen on suunniteltu vähentämään hiusten ohenemista ensimmäisen 60 päivän käytön sisällä. Kliiniset testit ovat osoittaneet, että oikein käytettynä Revivogenin sisältämän ainesosat voivat pysäyttää hiustenlähtösyklin ja edistää uusien, paksumpien, tuuheampien ja terveempien hiusten kasvua.

Ensimmäiset 1-4 viikkoa: Joillakin käyttäjillä voi ilmetä lisääntynyttä hiustenlähtöä hoitojakson alussa, mutta tämä tarkoittaa, että tuote toimii. Alkuvaiheen hiustenlähtöä voi tapahtua, koska Revivogen aktivoi hiusten kasvusykliä. Kun näin tapahtuu, lepotilassa olevat hiukset lähtevät, mutta karvatuppien uusi kasvusykli alkaa.

Ensimmäiset 60-90 päivää: Kahden tai kolmen kuukauden jälkeen Revivogen lisää hiusten kasvua ja olemassa olevien hiusten paksuutta.

Ensimmäiset 3-6 kuukautta: Oikein käytettynä olemassa olevat hiukset vahvistuvat entisestään ja päälaki näyttää tuuheammalta.

16-18 kuukauden jälkeen: Kun maksimaaliset tulokset on saavutettu, Revivogenia ei tarvitse enää käyttää päivittäin. Tämän jälkeen 3-5 kertaa viikossa riittää ylläpitämään saavutettuja tuloksia.

”Hiustenlähtölääke pilasi elämäni”

Matthew Dershewitz, 35, koki odottamattoman käänteen elämässään. Vain kuukausi aikaisemmin Dershewitz toimi kunto-ohjaajana Gold’s Gym -kuntosalilla Arlingtonissa, työskenteli opettajana sairaalassa ja omisti menestyksekkään tutorointiyrityksen.

”Laitoin ihmiset tekemään punnerruksia ja muita kovatehoisia harjoituksia,” Dershewitz sanoo. ”Lenkkeilin ympäri kaupunkia ja rakastin elämääni – sitten tämä tapahtui.”

Mitä tapahtui? Dershewitz sanoo, että kaikki alkoi noin vuosi sitten, kun hän heräsi tuntien olonsa uneliaaksi ja ahdistuneeksi. Hän menetti myös seksuaalisen halunsa.

”Koko järjestelmä meni kiinni,” Dershewitz sanoo.

Hän ei keksinyt syytä mikä oli vialla, ennen kuin hän etsi netistä tietoa lääkkeestä, jota hän oli käyttänyt yli 10 vuoden ajan. Dershewitz oli käyttänyt ihotautilääkärin suosittelemaa Propecia-nimistä lääkettä hiustenlähtöön.

”Olin 23-vuotias. Kuka 23-vuotias haluaa menettää hiuksensa?” Dershewitz kysyy. ”Keskustelimme sivuvaikutuksista ja ihotautilääkärini vakuutti sen olevan erittäin turvallinen. Kuten muidenkin lääkkeiden kohdalla, voit lopettaa sen käytön milloin tahansa ja kaikki on sen jälkeen ok.”

Mutta Dershewitz sanoo, ettei hän ollut ”ok”.

Hän kertoo lopettaneensa lääkkeen käytön joulukuussa 2014 toivoen, että oireet häviävät, mutta ne vain pahenivat.

”Käsivarteni olivat ennen lihaksikkaat, nyt koko kehoni on surkastunut. Painoni putosi yhdeksän kiloa vain kolmessa kuukaudessa,” Dershewitz sanoo.

Dershewitzin toimittaman sähköpostin perusteella neurologi on diagnosoinut hänellä sairauden nimeltä Post-Finasteride Syndrom (Finasteridin jälkeinen syndrooma). Finasteridi on Propecian kliininen nimi.

”Meillä ei ole keinoja kumota tätä,” sanoo Michael Irwig, endokrinologi George Washingtonin yliopistolta, joka on nähnyt useita Post-Finasteride Syndromasta kärsiviä potilaita. ”Heillä voi olla ahdistuneisuutta, masennusta, univaikeuksia ja matalaa energiatasoa.”

Michael Irwigin mukaan hänen tutkimuksensa ansiosta FDA (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) muutti Propecian tuoteselostetta kolme vuotta sitten. Nyt sen valmistajan (Merck) on ilmoitettava myös lääkkeen aiheuttamista pysyvistä seksuaalisista sivuvaikutuksista tuoteselosteessaan. Irwigin mukaan tuoteselosteissa tulisi olla FDA:n vahvimmat mahdolliset varoitukset elämää muuttavista sivuvaikutuksista. Näitä sivuvaikutuksia ovat muiden muassa vakava masennus ja itsemurha.

”Tiedossani on 5-10 itsemurhatapausta, joilla on todettu olleen yhteys tähän lääkkeeseen,” Irwig sanoo.

Irwig nostaa esille myös Northwestern University’s School of Medicinen huhtikuussa 2015 julkaiseman tutkimuksen, jossa kyseenalaistetaan Merckin kliiniset tutkimukset ennen Propecian markkinoille tuomista.

”Sen mukaan kaikissa testeissä on laiminlyöty riskit ja turvallisuus. Sivuvaikutuksia ei arvioitu, eikä niistä raportoitu,” Irwig sanoo.

Merckin WTVR CBS 6:lle lähettämässä lausunnossa puolustellaan Propecian turvallisuutta ja tehokkuutta.

”Merck on suorittanut hyvin suunnitellut kliiniset tutkimukset ja on tulosten takana. Tuloksista on ilmoitettu FDA:lle ja muille sääntelyvirastoille ympäri maailmaa.”

FDA on käsitellyt viimeisen viiden vuoden aikana yli 2600 tapausta, joissa potilaat ovat raportoineet Propecian haitallisista sivuvaikutuksista. Tiedot on saatu Freedom of Information Act -lain puitteissa. Suurin osa tapauksista käsitti seksuaalisia toimintahäiriöitä, masennusta ja ahdistuneisuutta.

Dershewitz kertoo toivovansa, että palaisi vielä ennalleen. Mutta samalla hän haluaa varoittaa muita miettimään niitä riskejä, joita he ottavat ollaakseen sinut peilikuvansa kanssa.

”Jos lääkäri olisi kertonut heille, että tämä lääke saattaa panna sinut sekaisin loppuelämäksesi, ottaisivatko he sitä silti? Kukaan ei vastaisi kyllä,” Dershewitz sanoo.

Vaikka Michael Irwig sanoo hänellä olleen vakavia huolia Propecian turvallisuudesta, hän lisää, että kliinisten tutkimusten mukaan vain alle prosentilla sen käyttäjistä ilmenee jatkuvia tai pysyviä seksuaalisia sivuvaikutuksia.

Lähde: WTRV