Esittelyssä Revivogen MD

Revivogen MD on Advanced Skin and Hair -nimisen yhdysvaltalaisyrityksen valmistama päänahan hoitoneste, joka koostuu ”hiusten karvatuppeja stimuloivista turvallisista, luonnollisista ja tehokkaista ainesosista”. Riippumattomien lääketieteellisten tutkimusten perusteella valitut ainesosat kohdistuvat tärkeimpään hiustenlähdön aiheuttajaan, DHT:hen.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että ainesosat vastaavat reseptilääkkeiden toimintoja ilman mahdollisia sivuvaikutuksia. Revivogen MD ei sisällä minoksidilia ja se on turvallinen niin miesten kuin naisten käyttöönkin. Tuote on osoittautunut olevan tehokas 88 prosentilla käyttäjistä.

Revivogen MD:n todistetut, luonnolliset ainesosat tuottavat tuloksia ilman sivuvaikutuksia:

 • Vähentää hiustenlähtöä kliinisesti todistetusti *
 • Merkittävää parannusta hiusten paksuuteen
 • Merkittävää parannusta hiusten tuuheuteen

*) Tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti.

Kolmen yksinkertaisen askeleen kautta, Revivogen MD tekee taistelusta hiustenlähtöä vastaan helpompaa. Se väittää olevansa ”luonnollinen hoito, jonka avulla saat itseluottamuksesi takaisin”.

Tällä videolla esitellään Revivogen MD:tä:

Lyhyt referaatti videosta:

”Hei, Olen Alex Khadavi, ihotautilääkäri. Harjoitan sekä yleistä että kosmeettista ihotautioppia ja lisäksi toimin opettajana Etelä-Kalifornian yliopistossa.

95 prosenttia kaikesta hiustenlähdöstä on geneettisesti perittyä. Se johtuu hormonien negatiivisista toiminnoista päänahassasi – oletpa sitten mies tai nainen.

Se (hiustenlähtö) ei johdu stressistä tai ruokavaliosta, vaan hormonien negatiivisista toiminnoista, jotka aiheuttavat karvatuppien pienentymistä ja ohentumista ajan myötä.

Hiustenlähtö voi alkaa milloin tahansa murrosiän jälkeen. Jos huomaat hiustesi ohenevan iän myötä, se tarkoittaa, että kärsit joko mies- tai naistyyppisestä hiustenlähdöstä. Se johtuu päänahassa olevista hormoneista.

Kun huomaat, että hiukset alkavat ohentua, kannattaa alkaa hoitamaan sitä heti. Paras tapa hoitaa hiustenlähtöä miehillä ja naisilla on alkaa käyttämään Revivogenia.

Revivogen käyttää luonnollisia ja kasviperäisiä ainesosia, jotka kumoavat päänahan hormonien toimintoja. Se estää hiusten irtoamista ja saa ne myös näyttämään paksummilta ja tuuheammilta.

Se saa lyhyet vauvahiukset kasvamaan pidemmiksi ja paksummiksi sekä tuuhentamaan hiuksia päälaellasi.

Revivogenilla saavutetaan yleensä tuloksia noin kolmen kuukauden käytön jälkeen. Ensimmäisen kolmen kuukauden aikana huomaat, miten hiusten irtoaminen vähenee. 3-6 kuukauden käytön jälkeen huomaat, miten hiuksistasi tulee pidemmät ja paksummat. Noin vuoden sisällä huomaat, miten hiuksesi palaavat tilaan, jossa ne olivat 3-5 vuotta aikaisemmin.

Kun olet saavuttanut maksimaaliset tulokset noin vuoden Revivogenin käytön jälkeen, sinun tulee jatkaa sen käyttöä ylläpitääksesi saamasi hyödyt.”

Tiede tuotteen takana

Hiustenlähtöä voivat aiheuttaa useat sisäiset ja ulkoiset tekijät. Revivogen poikkeaa muista luonnollisista hiustenlähtötuotteista siinä, että se pyrkii pysäyttämään hiusten irtoamisen estämällä DHT-tuotantoa ja optimoimalla hiusten tuotantosykliä käyttämällä luonnollisia ainesosia, jotka ovat todistettavasti tehokkaita hiusten ohenemista ja irtoamista vastaan.

DNA sijaitsee solujen ytimessä ja se sisältää geneettiset suunnitelmat, miten solujen tulee toimia. Hiusten kasvun prosessi on osa geneettistä perimäämme. Molemmilta vanhemmilta perimämme DNA määrittää sen, miten alttiita hiuksemme ovat harventumiselle. Kun nämä geenit ovat läsnä, voi DHT-hormoni laukaista ne. Hiustenlähtö on geneettistä, mutta se voidaan pysäyttää luonnollisin keinoin.

Kun testosteroni menee karvatupen soluihin porteista, joita kutsutaan androgeenireseptoreiksi, se on vuorovaikutuksessa entsyymien kanssa. Nämä entsyymit muuntavat testosteroinin DHT:ksi (Di-Hydro Testosterone), joka on ei-toivottu sivutuote. Revivogen blokkaa androgeenireseptoreita ja estää testosteroinia pääsemästä soluihin.

Testosteroni-5-alfa-reduktaasi (5AR) on entsyymi, jota on karvatuppien soluissa. Tämä entsyymi on vastuussa testosteroinin muuttamisesta DHT:ksi ja haittaa hiusten normaalia kasvua. Revivogen estää 5AR-entsyymiä vähentääkseen DHT-tuotantoa.

Kun DHT:n tuotanto heikkenee, hiustenlähtöä aiheuttavat geenit menevät lepotilaan ja karvatupet alkavat tuottamaan jälleen terveitä ja normaaleja hiuksia. Revivogen sisältää myös luonnollisia ainesosia, jotka todistetusti stimuloivat karvatuppeja ja aktivoivat niiden kasvuvaiheen.

Ainesosat

Kliininen tiede tukee Revivogenin sisältämiä ainesosia, jotka kohdistuvat useiden hiustenlähtön ja kaljuuntumisen aiheuttajiin.

Ihotautilääkäri Khadavin valitsemat aktiiviset ainesosat ovat luonnollisia yhdisteitä, joiden on osoitettu estävän 5-alfa-reduktaasia, estävän androgeenireseptoreita sekä edistävän normaalien ja terveiden hiusten kasvua. Revivogenin ainesosia ovat muun muassa gammalinoleenihappo (GLA), alfalinoleenihappo (ALA), linolihappo, oleiinihappo, sinkki, sahapalmu-uute, beta-sitosteroli ja prosyaniidin oligomeerit. Revivogen on ainoa tuote, joka sisältää nämä ainesosat helppokäyttöisenä paikallishoitona.

GLA, ALA, linolihappo, linoli ja oleiinihappo ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita saadaan kasviöljyistä. Näiden rasvahappojen on todettu estävän 5-alfa-reduktaasia. Ne ovat myös tehokkaimmat tunnetut 5-alfa-reduktaasin estäjät. Ne estävät sekä tyypin 1 että tyypin 2 5-alfa-reduktaaseja. Lisäksi GLA:lla, ALA:lla ja oleiinihapolla on tulehduksia vähentäviä ominaisuuksia.

Sahapalmua on viime vuosina tutkittu paljon miesten laajentuneen eturauhasen hoitoon. Sahapalmu-uute tunnetaan antiandrogeenina, jota saadaan sahapalmu-nimisen kasvin hedelmästä. Sahapalmun on havaittu blokkaavan DHT:n lisäksi myös karvatupeista löytyviä androgeenireseptoreita. GLA:n ja ALA:n tapaan se blokkaa myös tyyppien 1 ja 2 5-alfa-reduktaaseja. Sahapalmun on väitetty olevan finasteridia tehokkaampi hiustenlähdön hoitomuoto.

Minkälaisia tuloksia voi odottaa

Revivogen on suunniteltu vähentämään hiusten ohenemista ensimmäisen 60 päivän käytön sisällä. Kliiniset testit ovat osoittaneet, että oikein käytettynä Revivogenin sisältämän ainesosat voivat pysäyttää hiustenlähtösyklin ja edistää uusien, paksumpien, tuuheampien ja terveempien hiusten kasvua.

Ensimmäiset 1-4 viikkoa: Joillakin käyttäjillä voi ilmetä lisääntynyttä hiustenlähtöä hoitojakson alussa, mutta tämä tarkoittaa, että tuote toimii. Alkuvaiheen hiustenlähtöä voi tapahtua, koska Revivogen aktivoi hiusten kasvusykliä. Kun näin tapahtuu, lepotilassa olevat hiukset lähtevät, mutta karvatuppien uusi kasvusykli alkaa.

Ensimmäiset 60-90 päivää: Kahden tai kolmen kuukauden jälkeen Revivogen lisää hiusten kasvua ja olemassa olevien hiusten paksuutta.

Ensimmäiset 3-6 kuukautta: Oikein käytettynä olemassa olevat hiukset vahvistuvat entisestään ja päälaki näyttää tuuheammalta.

16-18 kuukauden jälkeen: Kun maksimaaliset tulokset on saavutettu, Revivogenia ei tarvitse enää käyttää päivittäin. Tämän jälkeen 3-5 kertaa viikossa riittää ylläpitämään saavutettuja tuloksia.

6 thoughts on “Esittelyssä Revivogen MD”

 1. Pyydämme ilmoittamaan kuka on antanut luvan Revivogenin aineiston kopiointiin ja tuotteen markkinointiin Suomen alueella? Meillä on yksinoikeudet tuotteen markkinointiin ja jälleenmyyjien tai markkinoijien valintaan Suomen alueella.

  1. Poistin artikkelissa olleen Revivogen.comista lainatun piirroksen, joka havainnollisti testosteronin muuttumista DHT:ksi. Emme myy tai markkinoi kyseistä tuotetta.

 2. Shytobuy ei ole valtuutettu Revivogen-jälleenmyyjä. Englannin tukkuliike ja valmistaja USAssa ihmettelevät nyt mistä tuotteet tulevat koska kumpikaan ei toimita heille Revivogenia. Hintaero Suomen virallisiin aitoihin tuotteisiin on keskimäärin 5-10 euroa, säästämällä tämän saa jännitystä elämäänsä koska viralliset tahot eivät tiedä mistä kyseinen jälleenmyyjä saa tuotteet. Heidän Google-mainonta ja hakutulokset suljetaan lähiaikana Revivogenin osalta.

 3. Kokeilin Revivogenia, eikä vaikuttanut hiustenlähtöön millään tavalla, mutta päänahka alkoi haista pahalle. Heti kun vaihdoin shampoon niin tunkkainen haju lähti. Kaiken lisäksi tuote on kallista kuin mikä! Tällaiseen humpuukiin ei kannata laittaa euroakaan, kankkulan kaivoon menee joka sentti.

 4. Kilpailijat yleensä mollaavat eri tuotteita näillä foorumeilla. Kannattaa muistaa että netissä esiintyy paljon kilpailijoiden haukkumisia sivustoilla jotka eivät mitenkään kontrolloi näitä arvosteluita. Yksittäinen haukkuja-kirjoittaja voi hyvinkin olla kilpailevan tuotteen myyjä/edustaja/valmistaja! Kannattaa katsoa suurta kokonaisuutta eikä luottaa yhteen hämärään nettikirjoittajaan.

  Revivogen on maailman ainoa luontainen anti-DHT-tuote jota lääkärit suosittelevat ja myyvät yli 40 maassa sekä ympäri USA:a. Mikään muu luontainen tuote hiustenlähtöön ei ole saavuttanut samaa arvostusta. Lisäksi Revivogen on ollut markkinoilla yli 20 vuotta. Se ei ole mikään hetken tuote jollaisia olemme 20 vuoden aikana nähneet useita. Yleensä tällaiset lyhyen hetken tuotteet mainostavat televisiossa aggressiivisesti ja pyrkivät suureen myyntiin halvalla muutamassa vuodessa ja katoavat sitten markkinoilta. Tällaisia tuotteita on ollut useita 20 vuoden aikana ja nytkin näemme sellaisia noin 20 euroa maksavia tuotteita televisiossa. Revivogenilla on noin 90% onnistumisaste tutkimusten mukaan. Suomessa tuotteella on kymmeniä tuhansia erittäin tyytyväisiä vakioasiakkaita, ja useat suomalaiset hiustenlähdön huippuasiantuntijat ovat nähneet erinomaisia tuloksia jo yli 12 vuoden ajalta jonka tuote on ollut Suomen markkinoilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.